ورود
ثبت نام
صفحه نخست
خدمات
انتشارات
آموزش
مقالات
اخبار
درباره ما
تماس با ما
شروع کنید
صفحه نخست
چرا BRS؟
درباره ما
معرفی BRS
مراجع اعتبار دهی
بیانیه بی طرفی
گروه BRS
چارت سازمانی
مشتریان ما
خدمات
آموزش و کنفرانس
آموزش
دوره های آموزشی آنلاین و حضوری
گروه های آموزشی
صدور گواهینامه
صدور گواهینامه مدیریتی
صدور گواهینامه محصول
انتشارات
استانداردها
کیفیت
ایزو ۹۰۰۱
IATF 16949:2016
ایزو ۱۳۴۸۵
ایزو 3834
منابع انسانی و آموزش
ایزو 10015
ایزو 34000
محیط زیست و انرژی
ایزو 14001
ایزو 50001
ارتباط با مشتریان
ایزو 10001
ایزو 10002
ایزو 10003
ایزو 10004
ایمنی ریسک و بحران
ایزو 45001
ایزو 31000
ایمنی مواد غذایی
ایزو 22000
HACCP
فناوری و امنیت اطلاعات
ایزو 27001
حاکمیت سازمانی
ایزو 37001
تالار محتوا
مقالات
اخبار
پادکست
لیست دوره های آموزشی
لیست کتاب ها
سوالات متداول
تماس با ما
آدرس
تهران ، سعادت آباد ، سرو غربی ، خیابان بخشایش، خیابان هفدهم، پلاک 54 واحد 410
تلفن
۰۲۱۲۶۷۶۱۸۵۴
02126760001
02192001320
ورود
ثبت نام
- هر چیزی -
گواهینامه محصول
گواهینامه مدیریت
مدیریت کیفیت - رضایت مشتری - دستورالعمل هایی برای پایش و اندازه گیری- ایزو 10004
مدیریت کیفیت - رضایت مشتری - دستورالعمل های رسیدگی به شکایات در سازمان ها- ایزو 10002
سیستم مدیریت یکپارچه (IMS)
ایزو ۱۰۰۱۲ - سیستم های مدیریت اندازه گیری - الزامات برای فرآیندهای اندازه گیری و تجهیزات اندازه گیری- ISO 10012:2003
ایزو ۳۰۴۰۱ - سیستم های مدیریت دانش - ISO 30401
ایزو ۲۹۰۰۱ - صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی - سیستم های مدیریت کیفیت خاص - ISO 29001:2020
ایزو ۲۱۰۰۱ - استاندارد مدیریت آموزشگاه - ISO 21001
ایزو ۳۴۰۰۰ - استاندارد منابع انسانی - ISO 34000
آی ای تی اف ۱۶۹۴۹ - سیستم مدیریت کیفیت خودرو - استاندارد IATF 16949:2016
ایزو ۲۱۵۰۲ - استاندارد مدیریت پروژه - ISO 21502
ایزو ۱۷۰۲۵ - الزامات عمومی برای صلاحیت آزمایشگاه های تست و کالیبراسیون - ISO/IEC 17025
ایزو ۲۷۰۰۱ - سیستم مدیریت امنیت اطلاعات - ISO/IEC 27001
ایزو ۹۰۰۱ - سیستم مدیریت کیفیت - استاندارد ISO 9001:2015
ایزو ۴۵۰۰۵ – مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی - کار ایمن در کرونا - ISO / PAS 45005: 2020
ایزو ۲۶۰۰۰ - استاندارد راهنمای مسئولیت اجتماعی - 2010:ISO 26000
ایزو ۵۰۰۰۱ - استاندارد مدیریت انرژی - 2018 :ISO 50001
سیستم HACCP - طرح تجزیه و تحلیل مخاطرات غذایی
ایزو ۱۰۰۱۵ – استاندارد مدیریت شایستگی و توسعه افراد - ISO 10015:2019
ایزو ۳۱۰۰۰ - استاندارد مدیریت ریسک - ISO 31000
ایزو ۳۸۳۴ - استاندارد جوشکاری - ISO 3834-1:2021
ایزو ۱۳۴۸۵ - استاندارد مدیریت کیفیت تجهیزات پزشکی - ISO 13485
ایزو ۱۴۰۰۱ - سیستم مدیریت محیط زیست - ISO 14001 : 2015
ایزو ۳۷۰۰۱ - سیستم مدیریت ضد رشوه - ISO 37001:2016
ایزو ۱۰۶۶۸ - استاندارد ارزشگذاری برند - ISO 10668:2010
نشان CE یا علامت گذاری CE - بهداشت، ایمنی و محیط زیست اروپا
ایزو ۲۲۰۰۰ - سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی - ISO 22000 : 2018
ایزو ۱۰۰۰۰ - استاندارد های سری 10000 - راهنماهای ایزو 10000
ایزو ۴۵۰۰۱ - استاندارد ایمنی و بهداشت شغلی - ISO 45001: 2018