دوره  GMP

 

هدف برگزاری

آشنایی با مبانی GMP  

محتوای دوره:

  • بررسی ضوابط فنی و  بهداشتی برای تاسیس  و بهره برداری کارخانه ­های تولیدی

  • بررسی برنامه ­های پیش نیاز تولید PRPs غذا و دارو و PAS:220

  • جانمایی لوازم و تجهیزات مورد استفاده در انواع کارخانجات صنایع غذایی

  •  راهنمای کاربردی طراحی و ترسیم نقشه انواع کارخانجات صنایع غذایی

شرح مختصری از دوره:

 

Good Manufacturing Practice (GMP) عملکرد خوب تولید، سیستمی است برای اطمینان از اینکه محصولات به طور مداوم بر اساس استانداردهای کیفیت تولید و کنترل می،شوند. این برای به حداقل رساندن خطرات موجود در هر گونه تولید دارویی طراحی شده است که از طریق آزمایش محصول نهایی قابل حذف نیست.

GMP تمام جنبه های تولید از مواد اولیه، محل و تجهیزات گرفته تا آموزش و بهداشت شخصی کارکنان را پوشش می دهد. رویه های مکتوب دقیق برای هر فرآیندی که می تواند بر کیفیت محصول نهایی تأثیر بگذارد ضروری است. باید سیستم‌هایی وجود داشته باشند که مدارک مستندی ارائه کنند که نشان دهد رویه‌های صحیح به طور مداوم در هر مرحله از فرآیند تولید دنبال می‌شوند - هر بار که محصولی ساخته می‌شود.

 

مخاطبین دوره:

مسئولین فنی مشاوران صنایع غذایی - مدیران بخش صنایع غذایی

 

پیشنیاز:

آشنایی با سرفصل های صنایع غذایی

 

دوره های مرتبط:

  • اشنایی با الزامات GMP اداره کل تجهیزات پزشکی

  • مبانی GMP  در صنایع دارویی،آرایشی و بهداشتی

  • مخاطرات در صنایع غذایی

  • اصول و راهنمای SFBB( غذای ایمن تر ، کسب و کار بهتر)

  • تجزیه و تحلیل خطر در نقاط بحرانی در صنایع غذایی HACCP

  • مبانی، تشریح الزامات، ساخت و مستندسازی استاندارد بین المللی غذا  IFS

  • مبانی، تشریح الزامات، ساخت و مستندسازی سیستم­های ایمنی مواد غذایی درکارخانجات صنایع غذایی، صنایع تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، کشتارگاه­های صنعتی، واحد فراوری و بسته بندی فراوره­های خام دامی  مبتنی بر IS022000 و HACCP

  • اصول نگهداری مواد غذایی

مدرس
مدرس و سرممیز سیستم های مدیریت
مدت دوره: 8 ساعت
تعداد جلسه: 1 جلسه
نحوه برگزاری: غیر حضوری
تاریخ آغاز دوره:
تاریخ پایان دوره:

دوره های هم گروه

دوره ممیزی داخلی ایزو 22000
حضوری, غیر حضوری