دکتر محمد علی خسروی، مدرس دانشگاه و سرممیز شرکت BRSM در زمینه سیستمهای مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی می باشد.
- تحصیلات
- رشته تحصیلی دکترای علوم و صنایع غذایی
- محل اخذ مدرک آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران
- سوابق شغلی
- شرکت بیکران راهکارسعادت:
سرممیزی و مشاوره: استاندارد های: 2018 ISO22000، ISO9001:2015 ،OHSMS ISO 45001:2018 ، HACCP، ، PAS 96، PAS 220, BRC نظیر: مهرام، تک ماکارون، مینو، کلوچه کاوه، کارخانه های لبنیات هراز (زاگو)، کیک تنورستان، بیسکوییت فرخنده، خرمای منصوری، چیپس باتو، مربای موسوی، سنجابک، طلاچین، آرد ستاره، عطرینه سازیبا، فرآورده های گوشتی غیاثی، سلامت ایرانیان، آرد فرد تاکستان، پیشگامان خوراک تابان (کترینگ سایپا)، صنایع دارویی و غذایی ارس تابان، صنایع کنسرو سازی خورشید متین پارسیان، کنسرو تن ماهی پونل و ..........ازسال 1393-تاکنون
مرکز مطالعه کوهورت دانشگاه علوم پزشکی ایران (EHSCIR)
نماینده مدیریت، مدیر تضمین کیفیت 1396- 1399
شرکت اس جی اس
سر ممیز: استانداردهای ISO2200 و HACCP به کارخانه¬های گلستان، Nestle، رانی و... 1394-1396
تدریس آزمایشگاه¬های تخصصی آنالیز و کنترل کیفی صنایع غذایی (واحد علوم و تحقیقات تهران)
ارائه خدمات تخصصی برای انجام آزمون هاي ارگانولپتيكي، فيزيكي، شيميايي، ميكروبي بر اساس استانداردهاي ملی ایران در صنایع روغن، لبنی و غلات1398-1393
شرکت آرمان پروتئین دنا
مدیر کنترل کیفی و مشاور صنایع غذایی1395-1396
شرکت پگاه تهران
برگزاری دوره¬های تخصصی-حرفه¬ای با موضوعات: اصول نگهداری محصولات لبنی، میکروبیولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تقلبات شیر و استارترها1394-تاکنون
تدریس دانشگاه
آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران، آزاد شهر قدس و دانشگاه های علمی کاربردی (پگاه تهران، کوشا تهران، واحد فرهنگ و هنر 37،) مدرس دوره های تخصصی/حرفه¬ای شیمی شیر و فرآورده های لبنی، غذای کودک و تکنولوژی تولید شیر خشک، تکنولوژی روغن، تکولوژی غلات، اصول نگهداری محصولات لبنی، بسته بندی مواد غذایی، تکنولوژی نگهداری غذا، اصول مهندسی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، اصول نگهداری مواد غذایی، میکروبیولوژی عمومی، تغذیه، مقدمه ایی بر علوم زیستی 1391-تاکنون
رادیو و تلویزیون-رادیو سلامت
حضور به عنوان کارشناس صنعت غذا در برنامه نیم نگاه و برنامه غذا، سلامت، زندگی 1393- تاکنون
-
جوايز و تقديرها
دانشجویان برتر کارشناسی رتبه 1 معدل کارشناسی
رتبه 1 آزمون کتبی دکتری رتبه 1 آزمون کتبی دکتری
جایزه و تقدیر نامه مقاله برتر مقاله برتر (اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی)
عضويت در انجمنها و مجامع
-
انجمن پروبیوتیک
-
باشگاه نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی