دوره مبانی و مستندسازی ایزو 22000

دوره مبانی و مستندسازی ایزو 22000:

در صنایع غذایی ، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید جدی گرفته شود. نیاز به حفظ بالاترین سطح استانداردهای ایمنی مواد غذایی نیاز بین ذینفعان در صنایع غذایی وجود دارد. به همین دلیل سازمان بین المللی استاندارد سازی (ISO) استاندارد ISO 22000 را توسعه داده است. استاندارد ایزو 22000 یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که به سازمانها کمک می‌کند تا از امنیت غذا برای مصارف ایمن اطمینان حاصل نمایند. علاوه بر این ، تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) سیستمی است که برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده می‌شود.

محتوا دوره ISO 22000:2018:

  • آشنایی با دلایل کاربرد سیستم های ایمنی مواد غذایی  FSMS
  • آشنایی با استانداردهای سری ISO 22000
  • مرور تعاریف و اصطلاحات جدید FSMS
  • تشریح، راهنمایی و تفسیر کاربردی الزامات استاندارد ISO 22000 و راهنمای مستندسازی ضمن اجرای کارگاههای آموزشی مرتبط
  • مروری بر مقررات و استانداردهای بین المللی ایمنی و بهداشت مواد غذایی
  • استانداردهای codex و الزامات تجارت بین المللی مواد غذایی
  • آشنایی با استانداردهای بین المللی ISO
  • اصول و نیازمندی های ISO 22000
  • برنامه های پیش نیازی (PRP)
  • اركان اساسی سیستم ایمنی غذا
  • بخش های ضروری اجرایی در ISO 22000


مزایای شرکت در دوره مستندسازی ISO 22000: 2018 چیست؟

  • تضمین ایمنی مواد غذایی: دوره مبانی ISO 22000: 2018 دانش و مهارت‌های لازم برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در اختیار افراد قرار می‌دهد که تضمین می کند غذا برای مصرف بی خطر باشد.
  • افزایش کارآیی: این دوره به افراد می‌آموزد که چگونه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را کارآمد و مؤثر داشته باشند. این می تواند منجر به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها شود.
  • رعایت الزامات نظارتی: دوره مبانی ISO 22000: 2018 به افراد می آموزد که چگونه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را که مطابق با الزامات نظارتی است ، پیاده سازی کنند.
  • افزایش رضایت مشتری: در این دوره به افراد آموزش داده می‌شود که چگونه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را اجرا کنند که تضمین می‌کند غذا برای مصرف بی‌خطر باشد. این می تواند منجر به بهبود رضایت مشتری شود.

این دوره مناسب چه کسانی است؟

  • کلیه مدیران و سرپرستان
  • کارشناسان و مسئولین ایمنی
  • کارشناس ایمنی مواد غذایی
  • کارشناسان آشپزی و بهداشت مواد غذایی
  • مدیران رستوران ها


 

مدرس
اساتید BRS
مدت دوره: 8 ساعت
تعداد جلسه: 1 جلسه
نحوه برگزاری: حضوری, غیر حضوری
تاریخ آغاز دوره:
تاریخ پایان دوره:

دوره های هم گروه

دوره ممیزی داخلی ایزو 22000
حضوری, غیر حضوری
دوره GMP
غیر حضوری