Organic Farming

Organic Farming

در دهه های اخیر یکی از بزرگ ترین چالش های پیش روی جوامع بشری، مسأله امنیت و سلامت غذایی جمعیت رو به افزایش دنیا است. در این راستا، ضرورت تبدیل کشاورزی رایج به کشاورزی ارگانیک و پایدار مطرح می گردد.

غذای ارگانیک غذایی است که نمی تواند توسط بارور کننده ها، بارور کننده های مصنوعی، علف کش ها، مهندسی ژنتیک ( بیوتکنولوژی)، هورمون های رشد، آنتی بیوتیک ها و پرتو افکنی تولید شود.

گواهی ارگانیک، اوراقی مستند و معتبر است که از سوی موسسات و یا شرکت های دارای صلاحت به متقاضی واجد شرایط اعطا می شود تا گواهی بر ادعای تولید کننده مبنی بر مطابقت تولیدات با استاندارهای ملی و یا بین المللی باشد و به طور كتبي انطباق فرایند تولید، فرآوری، شبکه توزیع و…. محصولات غذایی را با استانداردها و مقررات (ارگانیک و…) را تضمین می کند. این گواهینامه نشان می دهد که محصول دارای ویژگی های خاصی مطابق با استاندارد است.

مزایای استفاده از این گواهی شامل:

جلوگیری از تلفات خاک و حفظ کیفیت آب

صرفه جویی در انرژی

محافظت از کارگران، حیوانات، گیاهان، زیستگاه های طبیعی و اکوسیستم ها در زمینه تولید محصولات کشاورزی 

برای هدف تولید اقتصادی