FSSC 22000

FSSC 22000

امروزه تجزیه و تحلیل ریسک ها در مورد بیماری های مواد غذایی و علل آن امری ضروری است که یک رویکرد پیشگیرانه و محافظتی به عنوان پایه ای برای اقدامات لازم جهت تضمین ایمنی غذا در سطح ملی و جهانی صورت گرفته شود. FSSC 22000 استاندارد (گواهینامه سیستم ایمنی غذا) توسط بنیاد گواهینامه ایمنی مواد غذایی (2004) برای رسیدن به استاندارد ISO 22000 و افزایش پذیری آن تهیه شد. این استاندارد جدید بیشتر پیش نیازها را تدوین می کند و تضمین می کند که شرکت ها بر اساس آن حسابرسی می شوند. همچنین به دلیل انکه امنیت غذایی شناخته ‌شده ی بین‌المللی است، برای کشاورزی، تولید مواد غذایی، بسته‌بندی، تهیه غذا، خرده ‌فروشی و حمل و نقل به کار برده می شود. در اصل هدف این گواهینامه، هماهنگی الزامات و روش های صدور گواهینامه برای سیستم های ایمنی مواد غذایی در زنجیره غذایی و ارائه یک گواهی ایمنی قابل اعتماد قابل مقایسه با محتوا و دامنه مربوطه است

مزایای اخذ گواهینامه FSSC 22000

اولویت بندی دسترسی به بازارهای بین المللیاطمینان از مسئولیت جمعی همه کارکنان و در نتیجه اجرای یک سیستم کنترلی موثر

ایجاد اعتماد در زنجیره تامین 

 ثابت کردن اینکه محصولات و خدمات با کیفیت بالا، سالم و قابل اعتماد است