FSBB

FSBB

تمامی افرادیکه در کسب و کار مربوط به مواد غذایی هستند میبایست خودشان و کارکنانشان بهداشت شخصی مناسبی داشته باشند. اصطلاحا SFBB غذای امن تر، کسب و کار بهتر بابت غذا (Safer Food, Better Business) میباشد. این گواهی  یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است که اطمینان از سلامت مواد غذایی به مصرف کنندگان میدهد و به ان ها یقین میدهد هیچ عامل باعث بخطر افتادن سلامت وی ازراه مواد غذایی مصرف شده وجود ندارد. اجرای استاندارد فوق، واحد شما را به عنوان یک واحد پایبند اصول ایمنی غذا و دارای مسوولیت اجتماعی معرفی می نماید. طبیعی است این استاندارد، اعتبار تجارت و فروش مطمئنی را بدنبال خواهد داشت. همچنین شیوه‌ای نوین جهت طبخ، آماده سازی و سرو مناسب و ایمن مواد غذایی با رعایت کلیه اصول تهیه و طبخ بین‌المللی غذا بوده و بر اصول بهداشتی پختن، گرم کردن، سرد کردن و شستشو تاکید می نمایرستورانها و فست فودها جهت ارتقا سطح کیفی وکاهش ضایعات وپسماند و زمان بندی مناسب جهت آماده سازی و طبخ مواد غذایی نیازمند به کارگیری روشی آزمایش شده و استاندارد هستند و با برنامه ریزی و ارائه دستورالعمل های مناسب درچهار فرآیند اصلی هرآشپزخانه عبارتنداز جداسازی تمیز کردن وشستن سردکردن ونگهداری وپختن دربهره وری تاثیر مستقیم خواهد داشت. 

فست فودها، رستورانها، رستوران هتلها، کترینگها، کافی شاپها، قنادیها، مراکز تهیه غذا، تولیدکنندگان غذاهای آماده وتوزیع کنندگان مواد غذایی مصرف کنندگان این استان

مزایای اخذ گواهینامه استاندارد SFBB:

– عدم نیاز به تهیه مستندات

– کاهش هزینه های استقرار و صدور گواهینامه نسبت به سایر سیستم های بهداشتی موجود

– ارائه آموزش‌های سریع و کارآ به پرسنل جهت انجام وظایف مطابق با الزامات بهداشتی

– حصول اطمینان مشتری از بهداشت غذای مصرفی

– کاهش شکایات مشتری و ارتقاء سطح رضایت مشتری

دارد میباشند.